Hvad skal man egentlig med 117 millioner kroner? Ja, hvordan skal man nogensinde få brugt alle de penge? Jo, man kunne fx bruge en stor del af pengene på at forsørge sin familie.

Britta Nielsens døtre tog godt for sig af goderne, når deres storsvindlende mor, Britta Nielsen, delte ud. Godt nok fik den yngste datter angiveligt noget mere end sin storesøster, men sådan kan man nok pege på en skæv fordeling i flere familier.

Britta Nielsens søn fik også mere end god hjælp til at starte et eventyr i Sydafrika op. Et eventyr, der involverede flere ejendomme og grunde. Sønnen var endda ved at arbejde sig op til en status som celebrity-kok i det sydligste Afrika, da det danske retssystem satte en stopper for det hele.

Du skal ikke spises af med krummerne fra de riges bord her på svindlere.dk. Derfor kan du sætte dig ind i både sagen om Britta Nielsen samt hvert af hendes fire børn + svigersøn.

Man må i sandhed sige, at her er tale om en familie, som kan stå sammen om én ting: Nemlig at svindle og bedrage, hvor muligheden foreligger – og i øvrigt ikke have mange bekymringer herom.

Britta Nielsen – stjal fra de svage og gav til sig selv

Uden Britta Nielsen var alt dette aldrig sket. Den tidligere ansatte i Socialministeriet viste sig at være alt andet end social på de svage og udsattes vegne. Derimod tænkte hun meget på sin familie, som hun satte højere end noget andet.

Britta Nielsens døtre blev forkælet med biler og heste, sønnen blev ejendomsmatador for stjålne penge, og svigersønnen kom med på luksuriøse rejser.

Svindelen stod på i årevis og virker så åbenlys og skruppelløs, at der må gå flere mennesker rundt med kronisk røde ører derude med tanke på, at man ikke sagde stop mange år før. Men der er jo altid andre, man kan skyde ansvaret hen på, som også burde have råbt vagt i gevær.

Om ikke andet må man udlede af denne triste historie, som har kostet mange svage borgere dyrt, at det forhåbentlig aldrig kan finde sted igen.

Man må da være blevet klogere og bedre til at opdage svindel med offentlige midler på baggrund af sagen om Britta Nielsen.

Nadia Samina Hayat – Arbejdsløs mangemillionær med smag for præmieheste

Den yngste først. Nadia Samina Hayat fik god støtte til sin store interesse for heste. Så meget, at der blev betalt for præmieheste og ophold på stutterier i Tyskland og Holland.

Nadia Hayat tog sig ikke tid til at tænke over, hvor pengene i virkeligheden stammede fra. Mor Britta havde jo forklaret, at Nadias afdøde far efterlod sig en stor arv, som kunne forsørge familien i mange år frem.

Og hvem stiller egentlig spørgsmål til, hvad ens mor siger og gør? Britta Nielsens døtre gjorde ihvertfald ikke.

Karina Jamilla Hayat – Britta Nielsens forsømte datter

Med to små børn kan det jo til tider godt knibe med at få det hele til at løbe rundt. Britta Nielsens ældste datter, Karina Jamilla Hayat, modtog dog alligevel ikke ligeså store gaver som sin lillesøster.

Om der i virkeligheden var tale om lån, må være op til den enkelte at bedømme. Ifølge Karina Hayat selv skulle pengene ihvertfald betales tilbage. Hun var heller ikke bange for at sende sin mand hen efter posen med pant i mor Brittas skur. Nogle hundrede kroner kan man vel altid bruge for den smule besvær, det medfører at sætte panten i flaskeautomaten.

Britta Nielsens døtre har bestemt stået for en del overskrifter i den danske presse.

Jimmy Hayat – Hjalp Britta Nielsen under flugten

Da lokummet for alvor brændte, vidste Britta Nielsen godt, hvem der var en ven i nøden – nemlig hendes søn, Jimmy Hayat, som opholdt sig i Sydafrika. Han viste sig at være behjælpelig i forhold til at flygte fra de ubehagelige omstændigheder hjemme i Danmark.

Britta Nielsen tog fluks på smuttur til Sydafrika, hvor der blev tilbagelagt mange kilometer med det formål at få så lang tid som muligt væk fra de danske myndigheder og deres anklagende spørgsmål.

Retssagen mod Jimmy Hayat kom dog til at handle om mere end bare hjælp til flugt og bedrageri.

Kian Omid Mirzada – Britta Nielsens bedrageriske og voldelige svigersøn

Som en lille bonus kan du også læse om Britta Nielsens svigersøn, Kian Omid Mirzada. Som ægtemand til Karina Hayat har Kian Mirzada også nydt godt af Britta Nielsens svindeludbytte. Her var bl.a. tale om luksuriøse rejser derhen, hvor komforten er i top, og ingen kan finde på at spørge, hvor din rigdom stammer fra.

Kian Omid Mirzada er dog heller ikke selv nogen engel. Her er tale om en herre, der flere gange har påkaldt sig opmærksomhed fra lovens lange arm.

Bedrageritiltalerne har han til fælles med sin svigermor – herudover kommer røveri og kidnapning.

Britta Nielsens døtre
Ville du spørge ind til pengene, hvis din mor inviterede dig med til sådan en strand?

Dommene, der blev anket

Britta Nielsens døtre ankede straks deres domme, de blev idømt i sommeren 2020. Tiltalerne lød på groft hæleri. Dommeren fandt det bevist, at de begge måtte have indset at pengene og gaverne, de modtog, kom fra kriminelle forhold.

Den 33-årige datter, Samina Hayat, fik den hårdeste dom. Hun blev idømt tre år og seks måneders fængsel for groft hæleri for cirka 37,2 millioner kroner – et beløb, som Britta Nielsen forærede hende.

Ankesagen tager sin begyndelse 30. august 2021, hvis planen holder. Det er stadig total frikendelse, som børnene og deres forsvarer går efter.