Anmeld en svindler

Anmeld svindel

Har du været i kløerne på en svindler? Så kan svindlere.dk være en rigtig god måde at få ham/hende til forhandlingsbordet.

Denne side blev skabt på grund af et personligt svindelnummer udført mod undertegnede, af Ståle Rubach. Den profil jeg lavede om ham, betød faktisk at han nu kunne finde dette resultat, når han søgte efter sit eget navn på Google:

Anmeld svindel

Det her betydet at han kom tilbage til forhandlingsbordet, men desværre er der stadig ikke kommet nogle penge, for jeg vil jo have allesammen, før jeg sletter det her.

Men i mit tilfælde var det også 1 million, så hvis du nu er svindlet for et mindre beløb, eller du bare vil udstille svindleren, så er du meget velkommen til at bruge denne side!

Hvis du sender mig historien færdigskrevet, så publicerer jeg den ganske gratis!

Hvis du ikke selv kan skrive, kan jeg tilbyde at skrive det hele for dig for 800 kroner i timen.

Mit eneste krav er at du identificerer dig selv. Enhver har efter min mening ret til at møde sin anklager, og derfor accepterer jeg ikke henvendelser med “Jeg vil gerne være anonym” som ophavsmand.

Hvis du ikke ønsker at stå frem med navns nævnelse, så kan du som sagt betale svindlere.dk for at skrive artiklen, for så vil det være os der står som forfatter!

Hvis personen allerede er dømt for bedrageri, kommer han/hun på listen over Svindlere. Hvis der endnu ikke er en dom vil det blive publiceret under Advarsler.

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.