Har du været på YouTube, er du sikkert stødt på flere reklamer fra Bering & Søgaard, og de bliver ved med at dukke op … Svindlere.dk meldte sig til det gratis kursus for at se, hvad det havde at byde på.

Bering og Søgaard står klar til at hjælpe dig på vej til et mere succesfuldt liv. Man tilbyder kurser til op mod 250.000 kroner. For de penge vil du angiveligt lære at tænke dig til bedre resultater.

Kasper Bering og Jeppe Søgaard har fundet deres kald som online coaches, der hjælper privatpersoner og ansatte på firmaer med at nå deres mål. Formuleret i al sin enkelthed på hjemmesiden:

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe det liv og den forretning, som du virkelig ønsker.

Kasper & Jeppe

Kasper og Jeppe forklarer videre om, at folk troede de var skøre, når de fortalte om deres drømme om succes og rigdom.

‘Alt var muligt i vores fantasi. Vi ved nu, at barndommens magi også fungerer i den virkelige verden. Men der gik nogle år, før vi indså det…’

Bering & Søgaard – Alle er født til rigdom

Ja, kræfterne bag Bering & Søgaard er ikke bange for at bruge store armbevægelser, når de forklarer om deres vej til at blive succesfulde coaches. ‘Vi troede ofte, at der var noget i vejen med os, idet vi tænkte på en anderledes måde end de fleste.’

Den anderledes tænkemåde førte bl.a. til et forløb hos amerikanske Bob Proctor, som er ekspert indenfor personlig udvikling og ‘Loven om tiltrækning.’ Kigger man nærmere på mentoren Bob Proctor, vil man erfare, at nogle af tankerne bag coachingen er, at alle er født til rigdom – og at man kan blive medskaber af sin egen skæbne.

‘Kasper Bering & Jeppe Søgaard er uddannede og certificerede coaches hos Proctor Gallagher Institute, og med udgangspunkt i Bob Proctors materiale er de uden tvivl de førende inden for undervisning i at få mennesker til at presse sig selv ud af deres tryghedszoner og mod ubegribelig succes.’ Kan man videre læse på Bering & Søgaards hjemmeside.

Er det virkelig muligt at tænke sig til resultater og på den måde lære at blive et succesfuldt menneske gennem et forløb hos Bering & Søgaard?

Lad os tage det bid for bid, imens Kasper Bering og Jeppe Søgaard tæller dine penge…

Bering og Søgaard ser på alle pengene

Tag med på gratis webinar og lær de ‘hemmelige’ strategier

Bering & Søgaard tilbyder den gratis service, at man kan komme med på et gratis online kursus, hvor man kan få en smag for, hvad firmaet tilbyder. Du skal bl.a. høre om tre ‘hemmelige’ strategier, du ikke lærte om i skolen, og som ubevidst bestemmer, hvor meget du tjener i dit liv.

‘…og hvad du SKAL mestre for at øge din månedlige indkomst og skabe et liv i frihed.’ Som det hedder sig på hjemmesiden. Jeppe Søgaard præsenterer sig som ‘landets førende penge-coach’ så et gratis webinar kan umuligt skade.

Næste webinar starter i øvrigt snart, så vi skynder os med på vognen!

Tillykke … Vi har registreret din tilmelding

Det gik nemt med at tilmelde sig dette gratis online kursus, hvor man kan lære både det ene og det andet om at tjene mere og opnå større frihed.

Når man har fundet vej indenfor til Bering & Søgaards såkaldte webinar

Vi bliver orienteret om, at vi skal afsætte 75 minutter til webinariet. Det vil endda være en god idé at markere det i sin kalender. Det er bedst at være med på en pc eller bærbar computer, da systemet ikke er velegnet til mobile enheder. Og så er det ellers bare om at møde tidligt op via det tilsendte link.

Herefter går det løs.

Jeppe Søgaard forklarer videre, at det er ham, der står for at tage os igennem fem punkter, der vil føre til, at vi kan tjene flere penge og opnå større personlig frihed i vores eget liv.

Fem punkter, der vil ændre dit liv til det bedre

 • Punkt 1: Hvordan du finder din passion og sætter et mål, der giver klarhed, fokus og struktur, så du ved, hvad du skal gøre for at nå det.
 • Punkt 2: Hvad der holder de fleste mennesker tilbage fra at tage massiv handling og virkelig bringe deres kompetencer og viden i spil.
 • Punkt 3: Den éne ting du skal fokusere på for at øge din egen indkomst markant og placere dig blandt de højest lønnede/betalte.
 • Punkt 4: At du ikke behøver 5-7 års psykologiuddannelse for at forstå sindet og udnytte kraften af det og dine tanker.
 • Punkt 5: De 3 indkomststrategier som alle velhavende personer anvender for at skabe økonomisk uafhængighed og frihed.

Med tilmeldingen modtager man også ganske gratis kvantespringsguiden, som er en e-bog ved navn ‘Er du klar til dit kvantespring’. Bogen vil bl.a. vise dig, hvordan du tager et spring i dine resultater, hvordan du lærer at udrette mere med mindre, og hvordan du udnytter dit potentiale ved at ændre dine tanker.

Vi vil gerne lære at ændre vores tanker, således at vi kommer til at tjene mere og opnå større personlig frihed. Derfor trykker vi på linket, der sætter det gratis webinar i gang.

Jeppe Søgaard lover at give sig fuldt ud og dele ud af alle de indsigter og alt det, der har hjulpet ham og Kasper med at vækste deres virksomhed.

Tjen mere og opnå større frihed – starter snart

Vi overskred desværre tidsfristen for det første webinar. Derfor var det meget heldigt, at der startede et nyt kort tid efter. Her kom vi igen – uden problemer – med på deltagerlisten. Jeppe Søgaard snakkede uden afbrydelser løs fra start.

Vi fulgte samtidig med på en video, hvor der blev vist adskillige slides og forklarende billeder. Noget live-webinar var der dog ikke tale om. Selvom de online kurser starter på faste tidspunkter, kigger du med på en ‘båndet’ optagelse, som du ligeså godt kunne starte og stoppe selv.

Men der er en højere mening med set-up’et. Det vender vi tilbage til.

Under webinariet forklarer Jeppe Søgaard en lang række ting om, hvordan vi kan ændre os til mere succesfulde mennesker. Det gælder om at ændre det paradigme, man befinder sig i og tager alle beslutninger ud fra. Du skal først og fremmest have viljen til at opnå resultater – derefter skal alt andet nok følge efter.

En ydmyg start for vennerne Jeppe og Kasper

Bering & Søgaard har selv været igennem en proces, hvor de måtte lære, at hårdt arbejde ikke er alt. De to venner startede ud fra bunden i et 15m2 kontor i Aarhus, hvor de tilmed overnattede. Det var trange kår – men Jeppe Søgaard havde sagt sit faste job i Siemens op, da det ikke var, hvad han ønskede at bruge sit liv på.

Snart forstod Jeppe og Kasper dog, at forandringen skulle komme fra dem selv. De fandt frem til deres mentor Bob Proctor – mester i loven om tiltrækningens – og herigennem stod det klart, hvordan de skulle forme deres liv. Den største fejl i starten var, at de gjorde tingene på den hårde måde – uden at lytte til gode råd undervejs.

Den nemme vej er derimod at modellere andres succes. Du behøver slet ikke tage alle trappetrin fra bunden. Lær af succesfulde mennesker før dig – og gør så ligesom dem. Ved at anvende gennemtestede metoder kan man undgå en masse spildtid.

Mentoren Bob Proctor er i øvrigt ikke en hr. hvem som helst, forstår man undervejs i webinariet. Han har bl.a. studeret sindet og succesfulde mennesker i 57 år, haft hovedrollen i filmen ‘The Secret’ og opnået at blive interviewet af både Larry King og Oprah Winfrey. Herudover kommer bestselleren ‘You Were Born Rich’.

Bob Proctor kan angiveligt lære psykologer mere om sindet på ét år, end de kan lære på ni års psykologiuddannelse. Det er altså ikke en novice, som forløbene i Bering & Søgaard tager udgangspunkt i. Jeppe og Kasper er endda, med egne ord, de førende mentorer for Bob Proctor i verden.

Beviset for at der er lys for enden af tunnelen …

Kasper Bering og Jeppe Søgaard er med egne ord de levende beviser for, at det kan lade sig gøre at ændre sit liv til det bedre. Igennem webinariet forklares det, hvordan Bering & Søgaard er vokset til en virksomheden, der tjener styrtende med penge. Det forklares videre, at de to hovedpersoner har mangedoblet deres personlige indtjeninger.

Hvad man ikke kommer ind på er dog, hvor meget man tjente tidligere. Det er derfor noget vanskeligt at blive helt klog på de forskellige udregninger.

Bering & Søgaard har ikke kun sørget for personlig indtjening på bundlinjen. Man har også med egne ord ‘skabt enorme forbedringer hos personer i hele Danmark indenfor økonomi, karriere, glæde, sundhed, relationer etc.’

Det er altså lidt af et mirakelkursus, man står overfor, hvis man betaler ved kasse 1 hos Bering & Søgaard. Du skal simpelthen turde drømme stort (have det rette mindset), og så skal Bob Proctors vise ord nok lede dig på vej i form af undervisning fra d’herrer Jeppe Søgaard og Kasper Bering.

Et andet guldkorn er, at du skal lære at træffe hurtige beslutninger, som verdens rige mennesker alle gør. Du skal simpelthen lade din fantasi føre dig på vej – for hvad du kan forestille dig, kan du også opnå.

Du er, hvad du tænker – så simpelt er det.

En opfordring om at købe sig adgang til Klub 3% Serien

Hen mod slutningen af det 80 minutter lange webinar bruges der adskillige minutter på at få kursisten til at købe sig adgang til mere undervisning. Det drejer sig om Klub 3% Serien, hvor der følger en hel masse med. Men man skal være hurtig, for tilbuddet varer ikke evigt.

Nedsat fra 30.500kr til 2.497kr er der da også tale om noget af et scoop.

Den båndede optagelse af Jeppe Søgaard lakker mod enden sammen med endnu flere opfordringer til at benytte sig af slagtilbuddet her og nu. Timeren, der tæller ned, er ikke for sjov – tilbuddet er væk, når tiden løber ud, hedder det sig.

Men til næste webinar erfarer vi, at det præcis samme foredrag med slides udspiller sig – og vi får endnu engang tilbuddet om at købe et stærkt nedsat medlemsskab af ‘Klub 3% Serien’.

Hvis vi ikke har pengene her og nu, anbefaler Jeppe Søgaard at låne sig frem. For det har aldrig været en dum idé at investere i sig selv, som han siger.

Og han lover, at et kursus hos Bering & Søgaard vil vise sig alle pengene værd.

Overtalte kursist til at låne penge via Santander og forbrugslån

Bering & Søgaard er meget fremme i skoene på både Instagram, Facebook, YouTube og Snapchat. Det er her, folk bruger meget af deres tid – så det er her, man hverver nye kunder i butikken. Det er med stor sandsynlighed et ganske stort beløb, der bliver brugt på online markedsføring.

Svindlere.dk har været i kontakt med en tidligere kursist, der fandt vej til Bering & Søgaard via en besked på Facebook. Hun havde vundet en gratis time med gode råd.

Kasper Bering bød sig til over online-mødetjenesten Zoom og fik overtalt kilden til at købe et forløb. Prisen lød på 125.000 kroner. En pris, der ville stige til 200.000 måneden efter. Det var med andre ord om at slå til, mens tid stadig var …

En medhjælper ved navn Andreas meldte sig også på banen. Han var bl.a. god til at henvise til diverse lånetjenester, som fx Santander, således at financieringen kom på plads. Andreas oplyste ikke sit efternavn i mail-korrespondancer. Han må derfor siges at være Bering & Søgaards anonyme hjælper på vejen mod succes og solid indtjening på bundlinjen.

Forløbet bød på tre mapper og en masse undervisning. Kilden anfører, at undervisningen blot var referater af Kasper og Jeppes egne møder med Bob Proctor. Det fortælles også, at det ikke passer, at Bering & Søgaard er Bob Proctors officielle danske firma.

Jeppe Søgaard dukker ofte op på YouTube og forsøger at få dig til at tage en hurtig beslutning om at tilmelde dig et seminar hos Bering & Søgaard

Angiveligt falske referencer som markedsføring

Svindlere.dk har gravet dybere i Bering & Søgaards markedsføringsstrategi. Her er det kommet frem, at firmaet i mange tilfælde angiveligt har gjort brug af falske anmeldelser og referencer.

En tidligere kursists far tjekkede referencerne på Bering & Søgaards hjemmeside igennem. Ingen af dem kendte noget til firmaet – herefter blev referencerne fjernet fra hjemmesiden. Det drejede sig bl.a. om referencer fra 10 store danske firmaer, som aldrig havde været igennem et forløb med Bering & Søgaard.

Kasper Bering og Jeppe Søgaard er altså antageligvis meget fantasifulde, når det handler om at føre Bering & Søgaard frem i verden. Man lader sig ikke sådan lige begrænse af virkeligheden.

Trustpilot fortæller sandsynligvis også en sminket virkelighed. Bering & Søgaard er ihvertfald hurtige med at anmode om at få fjernet dårlige anmeldelser. Man skal være kvik for at få kritikken med. Her kommer dog et uddrag fra en kritisk 1-stjernet anmeldelse:

‘Da jeg kiggede på alle de gode oplevelser her på trustpilot, så kunne jeg se hvad det handler om? Hvorfor skal det værer så hemmeligt og hvorfor skal de være så svært at finde ud af hvad der er de vil?
Alt dette giver mig en meget mistænkelig og underlig oplevet af den måde de kontakter en på igennem deres reklamer.
Jeg må desværre takke nej til hvad det end er de sælger.’

Læs meget mere om online markedsføring her:

Hvad du umiddelbart ser, behøver ikke være 100% i overensstemmelse med virkeligheden.

Succes handler om 5% strategi og 95% mindset

Man kan læse meget ud af Bering & Søgaards hjemmeside. Man er ikke nærig med at smide om sig med guldkorn. Det er på ingen måde svært at danne sig et indtryk af, hvad de to herrer står for. At lære at bruge sine tanker på den korrekte måde lader til at være vejen frem:

Vi tror ikke, ​​at succes kun er opnåeligt gennem hårdt arbejde.

Bering & Søgaard

Intuition, kreativitet, lethed, glæde og spiritualitet nævnes som veje til succes i din virksomhed. Videre endnu tror Bering & Søgaard ikke på, at uddannelse er afgørende for at få succes i livet.

Kasper og Jeppe sender kærlighed din vej, hvis du ønsker at tjene en fast 5- eller 6-cifret indkomst om måneden. Man ønsker at hjælpe dem på vej, der er interesserede i at sætte urealistiske og uopnåelige mål. Du kan med andre ord få lov til at drømme stort hos Bering & Søgaard, som vil hjælpe dig med at tage dit liv og din indkomst til det næste niveau.

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det er da heller ikke gratis… men du kan købe Bering & Søgaard til at hjælpe dig videre 🙂

Bering & Søgaard tæller penge

Diamond Rich Club – Lær at tænke dig til resultater. Pris: 125.000kr

‘Ønsker du at skabe et fantastisk liv og nå et hvilket som helst mål?’

Ja, hvem drømmer egentlig ikke om det? Bering og Søgaard tilbyder at hjælpe dig godt på vej. Men det er ikke gratis. Diamond Rich Club er et kursus af 24 ugers varighed, hvor du tilbydes den fulde pakke af undervisning, hvis du ønsker at skabe forandring til det bedre i dit liv.

Kasper og Jeppe har af deres guru, Bob Proctor, lært, at man ikke kan vente på, at tingene vil ændre sig gennem et tilfælde. Man skal være klar til at skabe sin egen fremtid.

Der reklameres på hjemmesiden for, at Kasper og Jeppe giver dig redskaberne til at styrke din tro og selvtillid. Du kan med andre ord forbedre dine vaner, så du kan skabe præcis det liv, du ønsker.

Kasper Bering og Jeppe Søgaard har dog ikke selv udtænkt forløbet. Man fungerer som videreformidlere for Bob Proctor og Sandy Gallagher, der har skabt et forløb til dig gennem mere end 50 års research og erfaring indenfor området.

Succes, loven om tiltrækning og det menneskelige potentiale

Når man har slået sig ned som succes-coaches, gælder det om at spille med åbne kort. Hvis man kan lære andre at tjene lette penge og få succes, må man også selv være enormt rig. Kasper og Jeppe poserer da også flittigt på deres hjemmeside foran fly, i eksklusive tøjbutikker og med brede dollargrin.

‘Der er ingen i Danmark, der nogensinde har været i stand til at skabe en millionforretning på coaching så kort tid. Kasper & Jeppe er de mest succesfulde konsulenter af Bob Proctor i hele verden!’

Hvis du ønsker at lægge penge i denne succesfulde millionforretning, kan du købe et medlemsskab i den eksklusive Diamond Rich Club for 125.000kr.

For pengene får du bl.a. følgende:

 • 12 transformerende læringsmoduler med Bob Proctor, der er baseret på mere end 50 års forskning, og fortæller dig hvad du skal gøre, og hvad du ikke skal gøre i rejsen mod dine drømme.
 • 12 videolektioner med Kasper og Jeppe, der øger din bevidsthed.
 • Adgang til et eksklusivt community på Facebook hvor du vil modtage støtte og energi med ligesindede personer, der også ønsker at opnå deres drømme.
 • Q&A kald med selveste Bob Proctor hvor du kan trække på mere end 50 års erfaring inden for personlig udvikling.
 • Invitation til fysiske workshops der udvider dit mindset og løfter dig selv og din forretning med flere niveauer.

Diamond Club er altså for dem, der ikke bare vil drømme – men også vil realisere drømmene.

Klub 1% – En investering på 250.000 inkl. moms

Vil du højere op i hierarkiet end Diamond Rich Club, så er den endnu mere eksklusive Klub 1% lige noget for dig.

Klubben er dog kun for konsulenter, coaches og iværksættere, der allerede har en 6-cifret månedsløn og nemt ønsker at tjene en 7-cifret indkomst. Bering & Søgaard tilbyder altså – nemt – at føje et ekstra 0 til den månedlige indtægt.

Som anført på hjemmesiden er det en investering at betale for disse forløb. Pengene skal nok komme igen – nemt.

Desværre var der lukket for tilmelding til både Diamond Rich Club og eksklusive Klub 1%, under udarbejdelsen af denne artiklen. Men det er også klart, at der er rift om kurserne, når man lokker med at tænke sig til resultater og dermed nå sine drømme om styrtende indtjening.

Heldigvis var det muligt at skrive sig på en venteliste.

Andre investeringer igennem Bering & Søgaard

Du kan investere i andre ting end seminarer hos Bering & Søgaard. Det afslører et besøg på hjemmesidens online shop.

Var det fx noget med:

 • Pixibogen ‘Tænk dig til resultater’. Egner sig perfekt til flyrejser på business class, hvilket Jeppe Søgaard viser med et smil om læberne. Pris: 49kr.
 • Kvantespringsbogen, som vil lære dig den alternative vej til at skabe et massiv spring i dine resultater. Pris: 97kr.
 • Sort T-shirt med ‘Think, Believe – DO’ påtrykt. Kasper Bering agerer model. Pris: 230kr.
 • Vindermønten, der passer perfekt i lommen. Mønten repræsenterer livet og har en glat og en ru side. Mønten er angiveligt en trigger, der hjælper dig med at blive på det rigtige spor. Pris: 79kr.
 • Brochen. Sæt denne pyntegenstand fast på din fineste skjorte og mind dig selv om den rejse, du befinder dig på. Pris: 147kr.
 • Plakater med vise ord fra Bering & Søgaard. Pris: lille plakat 200kr – stor plakat 285kr.
 • Affiliate program. Tjen flere penge i dit liv ved at promovere Bering & Søgaard’s produkter og services. Adgangspris: 12.500kr.
 • Målkort. Hold styr på vejen mod rigdom. Perfekt til at have i lommen eller i din pengepung. Pris: 47kr. for 5 stk.

Bering & Søgaard åbner altså op for den helt store samling af ting, der vil hjælpe dig med at nå dine mål i livet. Vejen dertil går tilmed gennem masser af sjov og leg.

Med tilbuddet om at blive affiliate partner til Bering & Søgaard, er det vist helt på sin plads med en anbefaling om at læse denne artikel:

Konklusion – tænk dig hellere om en ekstra gang

Bering & Søgaard spiller på nogle helt fundamentalt menneskelige ønsker. Hvem vil ikke gerne tjene flere penge, blive mere succesfuld og nå sine mål i livet?

Der er masser af guldkorn og gode råd imellem, som masser af mennesker kan have gavn af at tænke over.

Spørgsmålet er så, om man virkelig behøver et skræddersyet forløb med en pris på helt op til 250.000 kroner for at arbejde med sig selv.

Den får ikke for lidt med spil på rigdom og succes, når Kasper Bering og Jeppe Søgaard giver den som Bob Proctors foretrukne mentorer i verden. Man er ikke bange for at fremhæve sig selv som et par succesfulde herrer, der nemt tjener styrtende med penge.

Men hvor kommer pengene fra?

Det er klart, at der potentielt er masser af penge at score på firmaet, hvis der kommer gang i tilmeldingerne. Du kan altså være med til at finansiere Kasper og Jeppes succes ved at skyde penge efter et medlemskab i fx Diamond Rich Club og Klub 1%.

Måske du ovenikøbet selv finder din rette vej gennem livet ved at gøre det?

Rigdom ved hjælp af dine penge

Kasper Bering og Jeppe Søgaard vil altså gøre sig rige og succesfulde på at hjælpe dig med at nå det samme. Livsstilscoaches har kronede dage med tidens store fokus på selvrealisering. Bering & Søgaard satser stort på at blive en magtfaktor indenfor området, når man tager graden af selvpromovering i betragtning.

Men det er ikke særligt betryggende at støde på folk, som er blevet rådet til at tage massive lån for at kunne finansiere et forløb hos Bering & Søgaard. De angiveligt falske referencer og udtalelser på anmeldelsessites pynter heller ikke på et firma, der påstår, at de elsker dig.

Pas på med at lægge din skæbne helt og holdent i hænderne på folk, der har gjort det til en levevej at lede andre gennem livet. Tag, hvad du kan bruge – for det behøver faktisk ikke at koste en eneste krone at lytte til gode råd.

Du kan fx blot kigge det gratis webinar igennem. Herefter vælter det ind med tilbuds-mails om at komme med Bering & Søgaard på rejse. Også selvom det oprindelige tilbud, nedsat fra 30.500 til 2.497, for længst er udløbet.

Der findes altid en vej indenfor hos Bering & Søgaard.

Storsvindler Per Ulrich Karpf råder også til, at man tænker sig rigtig godt om, før man kaster penge afsted efter diverse coaches

Referencer